Çaybaşı Şehit Mehmet Polat İlkokulu
ÇAYBAŞI MAHALLESİ SİNAN CAD. NO14 OĞUZELİ/GAZİANTEP

VİZYON

Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü , bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır. Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; ilkeli, doğru, dürüst, çağdaş, araştırmacı, öz güvenini kazanmış, güzel ülkemizi; hakkettiği yere getirmek için sürekli çalışan bireyler yetiştirmektir...

MİSYON

Güven ve sorumluluk duygularını geliştirip, tüm potansiyelini kullanımlarına fırsat verip yüksek öğretim kurumlarına yöneltip, başarılı olmalarını sağlamaktır. Biz bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak , onların bilgili , becerili ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırabilmek için varız.

Gaziantep´e uzaklık 15km Oğuzeli´ne uzaklık 6 km

Yerleşim Yeri Bilgisi

Çaybaşı köyü iken 2010 yılında çıkarılan yasa ile Oğuzeli merkeze bağlı çaybaşı mahallesi olarak adı değiştirilmiştir.